مراسم جشنواره‌ی صلح و وحدت ادیان الهی (ویژه‌ی کودکان و نوجوانان) صبح روز چهارشنبه 17 دی‌ماه 1393 با سخنرانی آقای میردهقان، نماینده‌ی اقلیت‌های مذهبی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سالن اجتماعات کنیسه‌ی ربیع‌زاده‌ی شیراز آغاز شد.

سپس آقای زرین‌کلام (نماینده‌ی کلیمیان)، ترمیدار نادری‌زاده (نماینده‌ی صابئین مندایی)، آقای خسروی (نماینده‌ی زرتشتیان)، حجت‌الاسلام نیازی (نماینده‌ی مسلمانان)، آقای خلیلی (نماینده‌ی سخنگوی وزارت امور خارجه) و آقای سلامی (مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی) برای حضار صحبت کردند.  چند نفر از کودکان ادیان نامبرده با پوششی سپید به نشانه‌ی صلح و دوستی، مراسم نیایش ویژه‌ی خود را اجرا کردند. در پایان در حضور این نماینده‌ها و اولیا، کبوتران صلح توسط کودکان و نوجوانان شرکت کننده در جشنواره در حیاط کنیسه به پرواز درآمد.

ساعت دو بعدازظهر همان روز جشنواره با برگزاری کارگاه‌های مختلف در مجتمع وحدت کلیمیان شیراز به فعالیت خود ادامه داد.

کارگاه‌ها عبارت بودند از:

کارگاه بازی‌های سنتی و محلی

کارگاه نمایش و بازیگری خلاق و پانتومیم

کارگاه سرود (سرود صلح که توسط مؤسسه کودک و صلح پایدار تنظیم شد.)

کارگاه نقاشی

کارگاه ترانه‌های کودکانه

کارگاه شعر و قصه‌ی خلاق

کارگاه کاردستی (ساخت ماسک‌های نمایشی)

کارگاه کلاژ

کارگاه مشاوره با والدین

 

هم‌چنین نمایشنامه‌ی "بابا بزرگ و ترب" و نمایش فی‌البداهه‌ی "باغبان و جوجه کلاغ‌ها" و سرود صلح با شرکت کودکان و نوجوانان داوطلب تمرین شد.

آثار هنری کودکان و نوجوانان نیز به منظور برگزاری نمایشگاه در مراسم اختتامیه، جمع‌آوری شد.

هر کارگاه با نظارت کارشناسان هنری مؤسسه‌ی کودک و صلح پایدار و همراهی مربیان انجمن کلیمیان شیراز، صابئین مندایی، زرتشتی، مسلمان و اولیای داوطلب کودکان و نوجوانان شرکت‌کننده در جشنواره برپا می‌شد.

از دیگر برنامه‌های جالب این جشنواره، برگزاری نمایش طنز پانتومیم با حضور دو هنرمند گریم شده‌ی ناشنوا و کارشناس نمایش مؤسسه کودک و صلح پایدار و برپایی درخت صلح بود.

کودکان و نوجوانان شرکت کننده در مراسم، آرزوهای صلح‌آمیز خود را روی مقواهای کوچک رنگی نوشتند و از درخت سپید صلح آویزان کردند. کارگاه مشاوره با والدین پایان بخش کارگاه‌های این جشنواره بود.

باید گفت که ابتکار برگزاری این مراسم در ادامه‌ی برگزاری جشنواره‌ای مشابه در شهر ارومیه (مرداد ماه 1393) با حضور آسوریان آن شهر توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه کودک و صلح پایدار بود.

این جشنواره با برگزاری مراسم اختتامیه در روز 19 دی‌ماه همرا‌ه با برپایی نمایشگاه آثار اجرا شده در نمایشگاه توسط کودکان و نوجوانان، ایراد چند سخنرانی، اجرای سرود صلح، نمایش، به پرواز درآوردن بادکنک‌های سفید و اهدای جوایز پایان یافت.

 

 

 

 

  

  

پروانه بهار و کتاب "تارا و مرغ دریایی‌اش"در بندر چابهار

دیدارها

امروز157
دیروز107
این ماه652
تا کنون581157

Wednesday, 04 December 2024